130 aracın bakım ve onarımı yapılıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi bünyesinde bulunan 130 aracın bakım ve onarımı Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından yapılıyor. Marmaraereğlisi Belediyesi garajında bulunan kademe servisi tarafından yapılan bakım

GÜNDEM 5.07.2018 14:48:00 0
130 aracın bakım ve onarımı yapılıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi bünyesinde bulunan 130 aracın bakım ve onarımı Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından yapılıyor. 

 

 

KAYNAKLARDAN TASARRUF SAĞLANIYOR

 

 

Araçların periyodik bakımlarından, arızalarına ve lastik değişimine kadar tüm işlemler kademe servisinde yapıldığını açıklayan Marmaraereğlisi Belediyesi, kısa sürede onarımları yapılan araçları tekrar hizmete verdiğini belirtti.Bu şekilde belediye kaynaklarından önemli bir tasarruf sağladıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediyesi, eskiyen, işlevini yitiren, terkin edilerek hurdaya ayrılması gereken bazı araçların ise ihtiyaca göre yenilenerek kullanılmaya devam edildiğini açıkladı.

 

 

130 ARACIN BAKIM VE ONARIMI YAPILIYOR

 

 

Araçların bakım ve onarımının belediye imkanlarıyla yapıldığını aktaran Marmaraereğlisi Belediyesi Başkanı İbrahim Uyan, “Kademe servimizle 130 aracımızın bakım ve onarımı yapılarak belediyemiz önemli bir ekonomik yükten kurtarılıyor. Hurdaya terkin edilmesi gereken araçlar kullanılır hale getirilerek ekonomiye de katkı sağlıyoruz. Hem de belediyemizin işleri aksamıyor. Daha fazla bölgeye ulaşmış oluyoruz. Aldığımız bütün araçlarımızın bakım, onarım ve tamiratlarını kademe servisimizde gerçekleştiriyoruz. Böylece işlerimizi daha çabuk yapıyoruz, hem de çalışmalarımızı aksatmadan yürütüyoruz“ dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU