"Cumhuriyet Parkı'nı ilçemize kazandıracağız"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı genelinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden sıcak asfalt yol yapım çalışmaları ve Karagöz Gölü deresi ıslah çalÄ?

GÜNDEM 5.07.2018 14:20:00 0
"Cumhuriyet Parkı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Bahçelievler mahallesinde yürütülen sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları Karagöz gölü deresinde devam eden ıslah çalışmalarını inceledi.

 

 

 

“VATANDAŞLARIMIZ BOŞ VAKTİNİ DEĞERLENDİREBİLECEK”

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,"Cumhuriyet ve Bahçelievler mahallelerimizi birbirinden ayıran Karagöz gölü deremizde ıslah çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu ıslah çalışmaları ilçemiz için önemlidir. İnşallah Karagöz Gölü deremizin ıslahı ile birlikte artık bu bölgede oluşan çirkin görüntü ortadan kalkacak ve şehrimizin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda adım adım ilerlemeye devam edecektir. Çalışmalar tamamlandığında bu alanımıza içerisinde yürüyüş yolları , Kafeteryalar ve spor alanlarının olduğu vatandaşlarımızın boş vakitlerini değerlendirebileceği ilçemize yakışan '' Cumhuriyet '' parkımızı ilçemize kazandıracağız. Atatürk mahallemizin içerisinden geçen derelerimizi de yıl sonuna kadar ıslah ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz.'' dedi.

 

 

“BOZUK YOL BIRAKMAYACAĞIZ”

 

 

Kapaklı’nın yenilenme sürecinde olduğunu belirten Mandalı, "Ekiplerimiz ilçemiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz döneminde olabildiğince yoğun bir şekilde çalışarak altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmaları yapacağız. Atatürk , Karaağaç ,Cumhuriyet ve İnönü mahallelerimizde de kapsamlı bir sıcak asfalt çalışmaları yaparak kentimiz genelinde bozuk yol bırakmayacağız. Yıl sonuna kadar ara vermeden çalışmalarımız devam edecek. İhalemiz bitti ve yüklenici firmaya yer teslimlerini yaptık. Kapaklı gün geçtikçe daha da modern olacak. Kapaklı halkımızın rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için hiç durmadan çalışıyoruz, çalışacağız'' dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ