Sevgi eliyle 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacı karşılandı

Kapaklı Belediyesi tarafından açılan 'Sevgi Eli Yardım Mağazası' 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacını karşıladı. İki ayrı yerde açılan yardım mağazası ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim

GÜNDEM 5.07.2018 12:17:00 0
Sevgi eliyle 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacı karşılandı

Kapaklı Belediyesi tarafından iki ayrı yerde açılan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak giyinmesini sağlayan ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası' kurulduğu 2016 yılından bu yana 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacını karşıladı.

 

 

'GİYMİYORSANIZ GETİRİN'

 

 

 ‘Giymiyorsanız getirin’ kampanyasıyla Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında giyilmeyen giysileri ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli Yardım mağazaları kurulduğu günden bu güne 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacı karşılandı. 2016 yılında Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallesi'nde kurulan Sevgi Eli Yardım mağazaları hayırsever vatandaşların bağışladığı giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırsever vatandaşlar pantolon, etek, ceket, gömlek, palto, mont, elbise, tişört, kazak, hırka, bluz, eşofman, çizme, bot, ayakkabı ve çocuk kıyafetlerini mağazaya ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

 

 

18 BİN VATANDAŞIN GİYİM İHTİYACI KARŞILANDI

 

 


2016'dan bu zamana kadar 18 bin vatandaşın giyim ihtiyacının karşılandığını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlardan gelen ürünler mağazamızda ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak veriyoruz. İkametgah, yoksulluk belgesi ve kimlik belgesi ile başvuran her vatandaşımıza kapımız açık. Sevgi Eli Yardım Mağazamız Cuma günleri 12.00’a kadar, haftanın diğer günleri de 08.00’dan 17.00’a kadar hizmet veriyor. Sosyal belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan Mithat Paşa Caddesi üzerindeki Sevgi Eli Yardım Mağazamızı ve Karaağaaç Mahallemizde açtığımız mağazalarımızı çok önemsiyoruz. Mağazalarımızın sayesinde 18 bin ihtiyaç sahibi ailemize ulaşarak destek olduk, gönüller ve dualar aldık. Dilerim gün geçtikçe daha da fazla kişiye ulaşır, ihtiyacı olan vatandaşlarımızı mutlu ederiz. Sevgi Eli Yardım Mağazamızda ayrım yapmadan herkese hizmet ediyoruz. Sizlerde, giymiyorsanız getirin ihtiyacı olanı sevindirin” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU