AK Partili vekiller mazbatalarını aldı

24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül dün saat 15:00'da Süleymanpaşa İlçe Seçim Kurulu'nd

GÜNDEM 4.07.2018 18:05:00 0
AK Partili vekiller mazbatalarını aldı

Mazbata teslim törenine milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, bazı ilçe başkanları ve çok sayıda da partili katıldı.

 

 

“SEÇİMLERİN ERKENE ALINMASI İÇİN SOMUT BİR ADIM YOK”

 

 

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, mazbata töreni sonrası yaptığı açıklamada bundan sonraki süreçte hem Türkiye hem de Tekirdağ için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi. Mecliste daha güçlü bir işleyiş için çalışacaklarını kaydeden Şentop, yerel seçimlere ilişkin de konuştu. Yerel seçimlerin erkene alınması ile ilgili herhangi somut bir adımın olmadığını söyleyen Şentop, seçimlerin erkene alınması için anayasa değişikliği gerektiğini, anayasa değişikliği için en az 360 oy, bunun için de referandum gerektiğini belirterek “Bu konu ile ilgili anayasa değişikliği yapmak yanlış olur” dedi.

 

 

“YAŞANABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

 

Mazbata töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de “Vakit Tekirdağ vakti, vakit Türkiye vakti diyoruz. İnşallah bundan sonra Tekirdağ’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletvekillerimizle tam bir uyum için teşkilatlarımızla birlikte uyum içerinde Allah izin verirse 31 Mart 2019’a çalışıyoruz. Bu seçimlerde 2019’daki ayak seslerimizdi duymuşsunuzdur. Tekirdağ’ımızda artık tam anlamıyla yaşanabilir bir şehir istiyoruz. Yani çöp çamur çukur içinde milletimize verilen bu hizmeti beğenmiyor ve istemiyoruz. Millet artık AK Parti’nin hizmetlerini istiyor. Allah izin verirse 12 belediyemizde de AK Parti’nin hizmetlerini sunacağız. Buna da canı gönülden inanıyorum. Sonuçlar da bunu gösteriyor. Hep birlikte ele ele vereceğiz ve yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışacağız” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ