CHP ve İYİ Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran'da yapılan seçimlerde 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili seçilen Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan, Tekirdağ İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı. AK Parti Tekirdağ Mille

GÜNDEM 3.07.2018 18:19:00 0
CHP ve İYİ Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran Pazar günü yapılan milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Milletvekili seçilen Faik Öztrak ve İlhami Özcan mazbatalarını alırken, CHP’nin Tekirdağ’daki bir diğer milletvekili Candan Yüceer ise mazbata törenine katılmadı.

 

 

CHP’Lİ ÖZTRAK VE AYGUN MAZBATA ALDI

 

 

CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun’un mazbata törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muratlı belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve çok sayıda partili de katıldı.

 

 

“TEKİRDAĞ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Mazbatasını alan Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak “Seçim öncesinde, seçim sürecinde ve sonrasında omuz omuza çalıştığımız örgütlerimize, belediye başkanlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” derken, Milletvekili İlhami Özcan Aygun da “Bize güç veren, omuz veren örgütlerimize, belediye başkanlarımıza ve herkese sonsuz teşekkürler. Milletimiz için Tekirdağ için durmaksızın çalışacağız” dedi.

 

 

“TEKİRDAĞIMIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

 

Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan ve 24 Haziran’da ilk kez seçime giren İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili seçilen Enez Kaplan da İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Kaplan’ı mazbata töreninde çok sayıda partili de yalnız bırakmadı. Mazbatasını almasının ardından kısa bir açıklama yapan Enez Kaplan “Hayırlısı ile mazbatamızı aldık. Bizi yanız bırakmayan İl başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, tüm teşkilatlarımıza ve seçmenlerimize teşekkür eder, Tekirdağımıza ve ülkemize hayırlısı olsun dilerim” dedi.

 

 

AK PARTİLİ VEKİLLER BUGÜN MAZBATA ALACAK

 

 

Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ise mazbatalarını yarın (4 Temmuz) saat 15:00’da Tekirdağ Adliyesi’nde düzenlenecek törenle alacak.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU