Pehlivanlar Kırkpınar'a hazır

Edirne Belediyesi Güreş Takımı Pehlivanları; hafta sonu düzenlenen Kapaklı Güreşleri ve İstanbul Sultangazi Güreşleri'ne katılarak hem Edirne Belediyesi'ni hem de Edirne'yi temsil etti.

SPOR 3.07.2018 14:11:00 0
Pehlivanlar Kırkpınar

KAPAKLI VE İSTANBUL’DA MÜCADELE ETTİLER

Kapaklı’da yapılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kapaklı Yağlı Güreşleri’ne Türkiye’nin farklı bölgelerinden yüzlerce güreşçi katıldı. Edirne Belediyesi Güreş takımı da güreşlere katılarak farklı boylarda birçok derecelere imza attı. Minik 2 Boyu’nda Kadir Karabıyıklardan 2.’lik madalyasını alırken; Teşvik 1 Boyu’nda Arda Bati 1.’lik, Caner Yaykın ise 2.’lik madalyası aldı. Ayak Boyu’nda Mert Ertan 3’üncü olurken, Minik 1 Boyu’nda Yunus Yaykın 3’üncü, Tozkoparan Boyu’nda Doğuş Pınarbaşı 1’inci oldu.

 

DERECELERLE DÖNDÜLER

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Sultangazi Belediyesi Yağlı Güreşleri’ne de Edirne Belediyesi’ni ve Edirne’yi temsilen katılan Edirne Belediyesi Güreş Takımı; burada da farklı boylarda farklı dereceler elde etti. Minik 2 Boyu’nda Kadir Karabıyıklardan 2’nci, Teşvik 1 Boyu’nda Caner Yaykın 1’inci, Arda Bati 2’nci olurken, Teşvik 1 Boyu’nda Tahir Çiftçi 3’üncü, Tozkoparan Boyu’nda Doğuş Pınarbaşı 3’üncü, Ayak Boyu’nda ise Emre Ertan ve Mert Ertan 3’üncü oldu.

 

“KIRKPINAR’A HAZIRLAR”

Edirne Belediyesi Güreş Takımı olarak yoğun bir sezonun ve yoğun bir çalışma temposunun içerisinde olduklarını kaydeden Edirne Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Talat Çelik “Yaklaşık 8 aydan beri yorulmadan, dur durak vermeden gece gündüz çalışıyoruz. Aldığımız bu dereceler ve madalyalar gösteriyor ki Edirne Belediyesi’nin küçük aslanları; 657’nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne hazır” dedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ