Otomobil takla attı, minibüs dereye uçtu

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde Su Terfi Merkezi önünde bir otomobil ile bir yemek firmasına ait minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil takla atarken, minibüs i

GÜNDEM 1.07.2018 19:17:00 0
Otomobil takla attı, minibüs dereye uçtu

Saat 11.30 sıralarında İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde Su Terfi Merkezi önünde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. İddiaya göre Hikmet Uğraş Caddesi üzerinden İstanbul otoban istikametine seyir halinde olan Orhan Erçin’in kullandığı 34 HY 9230 plakalı minibüs ile Kuşbahçe istikametinden otoban istikametine U dönüşü yapmaya çalışan Mustafa Yeniçeri’nin kullandığı 34 KZ 0211 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

 

 

AMBULANSLARLA HASTANELERE KALDIRILDILAR

 

 

Kazada 34 KZ 0211 plakalı araç takla atarken, 34 HY 9230 plakalı minibüs ise yol kenarında bulunan dere uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Yeniçeri ile araçta bulunan Mehmet Mutlu, Makbule Tuna ve minibüs sürücüsü Orhan Erçin yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel hastanelere kaldırıldı.

 

 

ÇEKİCİ İLE OLAY YERİNDEN KALDIRILDI

 

 

Kaza nedeniyle yol kısmen araç trafiğine kapanırken, takla atan 34 KZ 0211 plakalı otomobilin çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik yeniden normal seyrine döndü. Çerkezköy polisi kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ