Yaz okulları pazartesi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 19 branşta düzenlenecek olan Yaz Spor Okulu'nda eğitimler 2 Temmuz pazartesi günü başlayacak. Yaz Spor Okulu'nun açılış töreni Prof. Dr. Türkan Saylan E?

SPOR 29.06.2018 19:29:00 0
Yaz okulları pazartesi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Yaz Spor Okulu’nda eğitimler 2 Temmuz pazartesi günü başlayacak.Çerkezköy Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Yaz Spor Okulu açılış programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, öğrenciler ve veliler katıldı. 2018 yılı yaz okulunda eğitimlerin yaklaşık üçer hafta olacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bunu geleneksel hale getirerek çocuklarımızı ve evlatlarımızı Çerkezköy Belediyesinin düzenlediği bu güzel yaz okulunda bir araya getiriyoruz” dedi.

 

BİN 886 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

 

Belediye tarafından iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda eğitimlerin 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı ifade edilirken, yüzme kursuna 1437, futbol kursuna 464, basketbol kursuna 308, bağlama kursuna 19, bilgisayar kursuna 17, gitar kursuna 70, güreş kursuna 17, halkoyunları kursuna 58, heykel kursuna 27, İngilizce kursuna 177, işaret dili kursuna 42, karate kursuna 127, kort tenis kursuna 36, masa tenisi kursuna 37, okçuluk kursuna 50, resim kursuna 93, satranç kursuna 74, voleybol kursuna 166, yaratıcı drama kursuna 33 olmak üzere kurslara toplam bin 886 öğrencinin kayıt yaptırdığı ifade edildi. Yaz Spor okullarından ilk dönem 2 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 20 Temmuz Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi ise 30 Temmuz’da başlayıp 17 Ağustos Cuma günü sona erecek. Programın sonunda öğrencilere yaz spor okulu için malzemeleri dağıtıldı. Öğrencilerin hangi kurslara katılacağı ve hangi günlerde eğitim alacağı asılan listelerle duyurulurken, programa katılan veliler de çocuklarının hangi gün nerede eğitim alacağını listelerden takip etti.

 

Haber / Özge MERİÇ