Karaya vuran yunusları denizle buluşturdu

Edirne Keşan'da Yaylaköyü sahilinde işletme sahibi olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri eski ağalarından Mustafa Altunhan, karaya vuran 3 yunusun hayatını kurtardı. Altunhan, etkisini gösteren lodos sebebiyle kara

GÜNDEM 29.06.2018 16:21:00 0
Karaya vuran yunusları denizle buluşturdu

Edirne Keşan'da Kırkpınar Yağlı Güreşleri eski ağalarından Mustafa Altunhan, karaya vuran 3 yunusun hayatını kurtardı.

 

CANLI OLARAK HESABINDA PAYLAŞTI

 

Yunusun karaya vurduğunu görünce, kıyafetleriyle beraber denize giren Altunhan sonrasında, yunusu denizin açığına çekerek kurtardı.Yunuslar, denizde gözden kayboldu. Altunhan, etkisini gösteren lodos nedeniyle kıyıya vuran yunusları kurtarma anını canlı olarak sosyal medya hesabında paylaştı.
 

BİRÇOK TEBRİK YORUMU ALDI

 

 

Altunhan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı video büyük beğeni topladı.Birçok tebrik yorumu alan Mustafa Altunhan, lodos sebebiyle karaya vuran yunusları yeniden denize kavuşturduğu için mutluluk duyduğunu söyledi. 

 

 

"HEYECANIMI VE MUTLULUĞUMU ANLATAMAM"

 

 

Önceden de benzer olaylarla karşılaştığını söyleyen Altunhan,"Sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle 3 yunusun karaya vurduğunu gördüm. Hayvanları çok sevdiğim için hiç düşünmeden suya atlayarak yunusları denizin açığına çektim. 2'sini kendim açık denize çektim. Bir diğerini ise balıkçı barınağındaki arkadaşlarla tekne yardımıyla açığa götürdük. Heyecanımı, mutluluğumu anlatamam.Yunusların hayatını kurtarmanın mutluluğu ve gurunu yaşıyorum" dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA