Dolu ve yağmur, hayatı olumsuz etkiledi

Marmara Bölgesinin bazı kesimlerinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumuz etkiledi. Tekirdağ'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve ardından dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, b

GÜNDEM 28.06.2018 11:05:00 0
Dolu ve yağmur, hayatı olumsuz etkiledi

Dün akşam etkili olan ve yaklaşık 20 dakika süren yağmur ve dolu yağışına hazırlıksız yakalanan Tekirdağlılar, zor anlar yaşarken, dışarıda olanlar, kapalı alanlara sığınarak yağmur ve doludan korunmaya çalıştı. Bazı sokakların suyla dolması nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşadı. Sularla kaplanan cadde ve sokaklarda bulunan giriş katındaki bazı işyerlerini bu bastı. Esnaflar suları boşaltmaya çalışırken, belediye ekipleri de su tahliye çalışmalarında bulundu.

 

 

ACİL SERVİSİ SU BASTI

 

 

Yağmur nedeniyle Ortacami Mahallesi'nde bulunan Tekirdağ Devlet Hastanesi giriş katını da su bastı. Acil servis ve laboratuar bölümlerinin bir kısmı suyla kaplanırken, acil servisteki bazı hastalar üst kattaki servislere alındı. Hastanenin giriş katında biriken sular işçiler tarafından tahliye edildi. Bu arada şiddetli yağış nedeniyle Tekirdağ il merkezinde bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

 

 

UÇAK SEFERLERİ DURDURULDU

 

 

Yağmur İstanbul’da da etkili oldu. İstanbul'da da şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda uçak iniş ve kalkış trafiği geçici olarak durduruldu.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ