Kıskanç koca dehşet saçtı

Edirne'de bir fabrikada işçi olarak çalışan 38 yaşındaki Erkan S., iddiaya göre, cep telefonunda başkasıyla mesajlaştığını gördüğü aynı yaştaki eşi Melek S.'yi defalarca bıçaklayarak

GÜNDEM 27.06.2018 17:45:00 0
Kıskanç koca dehşet saçtı

Edirne Talatpaşa Mahallesi Şehit Cemil Ataseven Sokak üzerindeki bir apartmanda oturan Erkan S., iddiaya göre, geçen hafta 2 çocuk annesi olan eşi Melek S.'nin cep telefonunda başkasıyla yaptığı mesajlaşmalarını gördü.

 

 

AYNI NEDENLE TARTIŞTILAR

 

 

15 yıllık evli olan çift kıskançlık nedeniyle tartışırken, iddiaya göre çift arasında önceki gece de saat 02.00 sıralarında aynı nedenle tartışma çıktı. Erkan S., tartışma sırasında eşi Melek S.’yi defalarca bıçaklarken, çığlıkları duyan komşular polis ekiplerine haber verdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Melek S.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

İTİRAF ETTİ

 

 

Eşini öldüren  Erkan S., eve gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Eşinin telefonda başkasıyla olan mesajları gördüğünü ve bu nedenle bir haftadır tartıştıklarını söyleyen Erkan S.’nin, tartışma sırasında eşini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

 

 

88 KEZ BIÇAKLAMIŞ

 

 

Erkan S., emniyetteki işlemlerinin ardından elleri kelepçeli olarak Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. Erkan S.'nin sol elinin bandajlı olduğu görüldü. Öte yandan Melek S.'nin de otopsisi yapıldı. Erkan S.'nin, eşi Melek S.'yi 88 kez bıçakladığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU