TREDAŞ'tan 339 personel ile seçim mesaisi

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) yetkilileri, 24 Haziran seçimlerinde, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli kent merkezleri ile bu illerde bulunan köylerde, elektrik kesintisi yönünden herhangi bir sıkıntı yaşan

GÜNDEM 27.06.2018 16:59:00 0
TREDAŞ

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli kent merkezleri ile bu illerde bulunan 26 ilçe, 20 belde ve 432 köyü içine alan bölgede nöbetçi amir ve vardiyalı çalışan personel sayılarının artırıldığını belirten yetkililer “339 personel, arıza onarım işlerinin koordinasyonu ve yönetimi için 24 adet arıza onarım bakımdan sorumlu müdür/mühendis, 98 araç ile elektrik dağıtım hizmetini gün boyunca sürdürdü. Acil durumlarda 10 adet jeneratör, 3 adet kablo test aracı, 5 adet mobil trafo kullanılmak üzere hazır bulunduruldu. Ayrıca seçim öncesi arıza meydana gelebilecek hatlara ve dağıtım merkezlerine bakım yapılarak seçim gününde yaşanacak arızaları minimum seviyeye indirdi. Ek olarak, Yüksek Seçim Kurulu’nun bulunduğu bölgelerde arızalara hızlı bir şekilde müdahale etmek amacıyla 69 personel de nöbet tuttu” dedi.

 

 

KESİNTİLER ANLIK TAKİP EDİLDİ

 

 

TREDAŞ Operasyon Merkezi / SCADA sisteminden TREDAŞ sorumluluk alanında meydana gelen kesintilerin anlık olarak takip edildiğini belirten yetkililer, gün içerisinde yaşanan kısa süreli arızalara da hızlı bir şekilde müdahale edildiğini kaydetti.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ