KGYS-TEDES Merkezi'nde sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından 4 milyon 991 bin 970 TL'ye ihale edilen TEDES ve KGYS Sistemleri Alım İşinde sona gelindi. Binanın tamamlandığını belirten yetkililer, bina temizliği ve çevre temizliği ç

GÜNDEM 27.06.2018 16:48:00 0
KGYS-TEDES Merkezi

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 22 Temmuz 2016 tarihinde açık ihaleyle yapılan ‘TEDES ve KGYS Sistemleri Alım İşi’ 4 milyon 991 bin 970 TL’ye ihale edilmişti.

 

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

 

Yer tesliminin ardından firma çalışmalarına başlarken bir süre sonra Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi’ne gönderilen gizli ibareli yazının ardından sözleşme tek taraflı feshedilmişti. Firmanın yaptığı itirazlar firma lehine sonuçlanırken, geçtiğimiz yıl temmuz ayında firma yeniden çalışmalara başlamıştı. Bünyesinde TEDES Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı hizmet binasında çalışmalar tamamlandı.

 

 

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

 

 

Fevzipaşa Mahallesi Eski Mezbaha binası yanında bulunan 138 ada 6 parselde yapılan TEDES Merkezi ile ilgili bilgi veren yetkililer binada çalışmaların tamamlandığını, şuanda bina temizliği ve çevre temizliği çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

 

BİN 724 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP

 

 

Toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olan binanın bodrum kat, zemin kat, birinci, ikinci kat ve çatı piyesinden oluştuğunu ifade eden yetkililer, binanın bodrum katında depo ve toplantı odalarının bulunacağını kaydetti. Zemin katta Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, birinci katta belediyenin bazı birimlerinin hizmet vereceğini dile getiren yetkililer ikinci katta ise TEDES ve AFAD merkezlerinin hizmet vereceğini kaydetti. Geçici kabul ve protokol işlemlerinin ardından TEDES Merkezi ve AFAD merkezinin de yeni binada hizmete başlayacağın ifade edildi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU