"Tekirdağ için elimden geleni yapmaya devam edeceğim"

27.Dönem MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, seçimlerin ardından yaptığı yazılı açıklamada "Alınan sonuçlara göre Tekirdağ ortalamasının 2 misli üzerinde oyla arkamda d

SİYASET 25.06.2018 14:53:00 0

27.Dönem MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, seçimlerin ardından yaptığı yazılı açıklamada “24 Haziran seçimlerinin sonucunun devletimiz, milletimiz ve Tekirdağ’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’YA TEŞEKKÜR

Bu seçim sürecinde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Önsel “Alınan sonuçlara göre Tekirdağ ortalamasının 2 misli üzerinde oyla arkamda dimdik duran Çerkezköy ve Kapaklı’lı hemşerilerime özellikle teşekkür ediyorum. MHP Tekirdağ teşkilatlarında kimseye nasip olmayan bir ilki; ilçe başkanlığı, belediye başkan adaylığı, il başkanlığı ve 1. sıra milletvekili adaylığını 33 yaşında yaşama şerefine ulaştığım için ayrıca onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Almış olduğum ülkücü ahlak ve terbiye gereği; üstlenmiş olduğum görevlerde hiçbir zaman şahsi hesap yapmadım. Ancak üzülerek gördüğüm şu oldu; kendi egolarını yada şahsi hesaplarını teşkilatının üzerinde tutanların verdiği zarar maalesef onca emeğin ziyan olmasına sebep olmuştur. Tekirdağ için bundan sonra da elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi. 

 

“KİLİT PARTİ KONUMUNDA KALMAYA DEVAM ETTİ”

Ülke genelinde MHP’nin kilit parti konumunda kalmaya devam ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçildiğini söyleyen Önsel “MHP sonuna kadar Cumhur İttifakı’nın ve Cumhurbaşkanımızın arkasında durmuştur. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi bundan sonra bize düşen Cumhur İttifakı’na, Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Hesap yapanların hesabı bozulmuştur. 2023 lider ülke Türkiye yolunda durmadan çalışacağıma söz veriyorum. Milletvekili seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” dedi. 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU