Nüfus müdürlüklerinde hafta sonu mesaisi

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde kimliği olmayan kişilerin mağduriyet yaşamamaları amacıyla nüfus müdürlükleri hafta sonu da hizmet verdi. Çerkezköy

GÜNDEM 25.06.2018 00:57:00 0
Nüfus müdürlüklerinde hafta sonu mesaisi

Vatandaşların seçimlerde mağduriyet yaşamamaları adına cumartesi ve pazar günleri de hizmet verdiklerini belirten yetkililer “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi dolayısıyla 23 Haziran ve 24 Haziran tarihlerinde il ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz vatandaşlarımıza hizmet verdi. Yüksek Öğrenim Kurumları sınavı nedeniyle 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek amacıyla il ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz vatandaşlarımızın hizmetine açık olacaktır" diye konuştu.

 

 

SINAV MESAİSİ

 

 

Yüksek Öğrenim Kurumu sınavları nedeniyle önümüzdeki hafta sonu da hizmet vereceklerini belirten yetkililer “30 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında üniversitedeki öğrenci kardeşlerimizin sınava girmelerinde kolaylık sağlamak amacıyla ola ki kimlik kartlarını unutabilirler, kaybedebilirler biz gereken yardımı sağlayacağız. İl ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz açık olacaktır” dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN