24 Haziran da özel vatandaşlar için "Engelsiz Taksi"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerde engelli ve yaşlı vatandaşların oy kullanması için ulaşım desteği sağlayacak.

GÜNDEM 22.06.2018 11:40:00 0
24 Haziran da özel vatandaşlar için "Engelsiz Taksi"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmesi için Süleymanpaşa, Malkara, Hayrabolu, Muratlı, Şarköy, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Ergene, Kapaklı ve Marmaraereğlisi ilçelerinde engelli ve yaşlı hizmet aracı ile ulaşım desteği sağlayacağını bildirdi. Ulaşım desteği almak isteyen vatandaşların, 153 Alo Büyükşehir hattını arayarak randevu alması gerektiğini kaydetti.

 

"ARAÇLARIMIZ DEVREDE OLACAK"

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını her zaman önemsediğini belirterek "Engelli ya da yaşlı vatandaşlarımızın rahatça oy kullanması için 24 Haziran seçimlerinde hizmet araçlarımız devrede olacak" dedi.

 

ENGELSİZ SÜLEYMANPAŞA

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, 24 Haziran pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde "Engelsiz Süleymanpaşa" sloganıyla oluşturduğu engelsiz taksi araçları ile hizmet verecek. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından oluşturulan Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı olarak çalışan araçlar Süleymanpaşa'da da hizmet verecek. 

 

 

GÜN BOYUNCA HİZMET VERECEK

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 0850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevuların alınmaya başlanıldığı belirtildi. Engelli vatandaşların gün boyunca istedikleri noktalardan alınıp oy verecekleri sandıklara götürüleceği ifade edildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ