AK Parti Kapaklı'dan güç gösterisi

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine saatler kala AK Parti tarafından Kapaklı'da miting düzenlendi. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı mitingin ardından milletv

GÜNDEM 21.06.2018 21:07:00 0
AK Parti Kapaklı

Kapaklı Belediye Meydanı’nda saat 18:00’da yapılacağı duyurulan miting saat 19:00’da başladı. Mitingde ilk konuşmayı yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Reisimiz vatan için, millet için, bayrak için, devlet için çalışıyor. Günün 24 saatinin 20 saatini bu ülke için çalışmıyor mu? Bu ülkenin gelişmesini sadece vatan hainleri istemez. Kararsız olanlara bunları anlatarak Kapaklı’da yüzde 60 hedefimizi yakalamak zorundayız” dedi. Osmanlı döneminde Sultan Abdülhamit zamanındaki muhalefet grubunun bugün de olduğunu kaydeden Bezgin “Bunların derdi Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Tarihin tekerrür etmemesi için herkesin bu davaya sahip çıkması gerekir” dedi.

 

“ARTIK EMEKLERİMİZİN HASADINI YAPMA ZAMANI”

 

AK Parti Tekirdağ 7’nci sıra milletvekili adayı Cem Karaca da 1 aydır Tekirdağ’da ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini belirterek “Artık emeklerimizin hasadını yapma zamanı geldi. İnşallah AK Parti olarak tekrardan Tekirdağ’da tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Bundan eminiz. Bu meydan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 1. Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olacağını ilan edeceğimizi gösteriyor. Kapaklı, Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye her zaman destek verdi. 24 Haziran’da da adına, şanına yakışanı yapacaktır. Bugün artık kendimiz için değil çocuğumuz için, İslam alemi için, ümmeti Muhammed için reisimizi başkan yapacağız” dedi.

 

“MİLLETİN İRADESİNE KET Mİ VURACAKSIN?”

 

AK Parti 6’ncı sıra milletvekili adayı Abdullah Öğe de “Bizler meydanlarda, sokaklarda konuşurken reisimiz mitinglerde sizlerle beraber olduğunu dile getiriyor. Bazıları da 16 Nisan’da sizin tercihinizle, evet dediğiniz bu hükümet sisteminde parlamenter sisteme döneceğini vaat ediyor. Bu ne hadsizliktir. Ey Muharrem İnce, sen milletin iradesine, 16 Nisan’da evet demesine ket mi vuracaksın? Bunlara 24 Haziran’da cevabı hep birlikte vereceğiz” dedi. 24 Haziran seçiminin, Türkiye’nin önündeki 100 yılını ilgilendiren çok önemli bir seçim olduğunu kaydeden Öğe, “Kim kiminle beraber, kim milletiyle beraber onu da çok iyi gördük. Cumhur ittifakı olarak hep milletin yanında olduk. Tekirdağ’da tüm ilçelerle birlikte cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız, mecliste de çoğunluğu sağlayacağız” dedi.

 

“EN AZ 4 KİŞİYİ İKNA EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ 5’inci sıra milletvekili adayı Kerim Atalay da “16 Nisan referandum sürecinden sonra bugün cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin fiili olarak uygulanabilmesi için 24 Haziran seçimlerinin arifesine geldik. Aziz milletimizin basiretine güveniyoruz ki millet yapılanlara, reise, AK Parti davasına sahip çıkacak, dava arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır. 2 günümüz kaldı. Çocuklarımızın torunlarımızın geleceği için, en az 100 yılımızın garantisi olabilecek bir sürece hep birlikte gireceğiz. Son 2 gün içerisinde, tek millet için 1 kişiyi, tek vatan için 1 kişiyi, tek devlet için 1 kişiyi olmak üzere en az 4 kişiyi ikna ederek Tekirdağ ve Türkiye’de tarih yazmanızı istiyorum” dedi. 

 

“PATİKA YOLA SAPMAK YOK”

 

4’üncü sıra adayı Mestan Özcan da “AK Parti artık 16 yıllık iktidarını artık taçlandıracak. Yepyeni bir sitemle bir viraja girmek üzereyiz. İnşallah bu keskin virajı düzgün alacağız ve otobana çıkacağız. Patika yola sapmak yok” dedi.  3’üncü sıra milletvekili adayı Çiğdem Koncagül de Kapaklı’ya teşekkür ederek “Kurulduğu günden itibaren davasına sahip çıkan AK kadınlarımıza ve bu davaya gönül vermiş partililerimize teşekkür ediyorum. 24 Haziran Türkiye siyasetinin en önemli seçimlerinden birisi olacaktır. İnanıyoruz ki Türkiye seçmenini yüzde 50’sinin üstünü oluşturan kadınlar 24 Haziran günü davasına da sahip çıkacaktır. Oyuna da sahip çıkıp, Cumhurbaşkanına ve Tekirdağ’a yakışır en yüksek oy oranını alacaktır. Nasıl ki 15 Temmuz günü milletimizin tankların karşısına çıkarak göğüslerini siper ettiği günleri yaşadık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokaklara çıktık. Yine aynı şuur ve bilinçle 24 Haziran’da sandıklara giderek o günlerin bir daha yaşanmaması için sandıklara sahip çıkacak. Bunun içinde herkesin desteğini istiyoruz” diye konuştu.

 

“BAYRAĞI ONLARA TESLİME DİYORUZ”

 

Mitingde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de konuşma yaptı. Yeni dönemde aday gösterilmeyen Akgün “27. Dönem Milletvekili adaylarımızın hepsini Ankara’ya göndermek için canla başla çalışıyoruz. Biz bayrağı onlara teslim ediyoruz. Davamızın uğrunda, recep Tayyip Erdoğan’ın davası uğruna koşmaya devam ediyoruz. Bayram geçti ama 24 Haziran akşamı bu meydanlarda ikinci bir bayramı kutlayacağız” dedi.  AK Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa yel de “Cumhurbaşkanının yolundan giderken hiçbir zaman şımarmadan hizmetkar olduk. CHP’liler ‘bir evde 5 CHP’li varsa birisi hpy’ye ot atsın’ diyor. Tüm Atatürkçü CHP’liler sesleniyorum. Siz gerçekten Atatürk’ün partisiyiz o yüzden oy atıyoruz diyorsanız sizin başınızda Kemal Kılıçdaroğlu gibi pkk’ya, hdp’ye yakın liderin yolundan mı gideceksin. Giderseniz size de yazıklar olsun. Tuzağa düşmeyiniz. Bu tuzağa düşecekleri uyarın. Geleceğimizi oylayacağız. Sizler bu işin sahipleri milletimiz o akşam hükümeti kuracaksınız. Trakya’nın gururusunuz. Bu güne kadar girdiğimiz seçimlerde birinci parti olmamızı sağladınız. Bu başarıyı yükselteceksiniz” dedi.

 

“FİTİLİNİ ATEŞLEMEK KALDI”

 

Mitingde son konuşmayı Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Şentop yaptı. ABD ve Almanya’daki gazetelerin Türkiye’deki seçimleri analiz ettiğini kaydeden Şentop “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl göndeririz diyerek hesap yapıyorlar. Türkiye’deki seçimlerle neden uğraşıyorlar. Hepsinin derdi Erdoğan’ı göndermektir. Recep Tayyip Erdoğan sadece bu ülkenin değil tüm mazlum ülkelerin kilit taşıdır. Saldırı ona o yüzden yapılıyor. Kısacası ümmetin kilit taşına saldırıyorlar. Ancak milletimiz bu işi biliyor. Bu yeni değil. 2009’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail Cumhurbaşkanına ‘One Minute’ dediği zaman bu mesele başladı. Erdoğan’ı o günden itibaren gönderme amacındalar. 24 Haziran seçimleri çok önemlidir. Bu seçimi net skor ile geçerek Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaptığımız ve meclise 300’ün üzerinde vekil gönderdiğimiz zaman bu iş bitecektir. Füzeyi rampaya oturtturduk, fitilini ateşlemek kaldı. 24 Haziran’dan sonra ülkede ve dünyada her şey çok farklı olacak. Seçimlerde gösterdiğimiz gayretten çok daha fazla çalışmak zorundayız. Kapaklı’ya çok önem veriyoruz. Türkiye’de AK Parti’ye en fazla oy çıkan ilçelerimiz arasınadır.Bu yeterli değil, rakibimiz kendimizdir. Daha önceki seçimlerden daha fazla oy almak istiyoruz” dedi.

 

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

 

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı mitingin ardından milletvekili adayları partililerle birlikte kortej oluşturarak Pınar Bulvarı’nda Sevgi Yürüyüşü yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU