Belediyeden seçim günü ücretsiz ulaşım

Edirne Belediyesi 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sağlık durumu oy kullanmaya gitmeye engel teşkil eden vatandaşlar için ücretsiz ulaşım desteği verecek.

GÜNDEM 20.06.2018 18:18:00 0
Belediyeden seçim günü ücretsiz ulaşım

Edirne Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık ekiplerinin, Alo 188 Nolu hattı arayarak hizmet talep eden vatandaşları sedye yada tekerlekli sandalye ile evlerinden alarak; belediyeye ait 2 hasta nakil ambulansı ve 3 binek araçla oy kullanacakları sandıklara ulaştıracağı belirtildi.

 

 

188’İ ARAMALARI YETERLİ OLACAK

 

 

Yetkililer “Edirne Merkez’de yaşayan ve sağlık durumundan dolayı oy kullanmaya gidemeyecek vatandaşların; 24 Haziran 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Edirne Belediyesi’nin 188 No’lu hattı aramaları yeterli olacak. Edirne Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık ekipleri; oy kullanma süresi boyunca 2 hasta nakil ambulansı ve 3 binek aracı ile görev yapacak. Vatandaşlar, sağlık ekipleri tarafından evlerinden hastanın durumuna göre sedye yada tekerlekli sandalye ile alınarak, oy kullanacakları sandıklara ulaştırılacak, ardından evlerine geri götürülecek” dedi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ