Önsel: Uzun adamlara desteğinizi bekliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Önsel

GÜNDEM 20.06.2018 16:02:00 0
Önsel: Uzun adamlara desteğinizi bekliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve partililerle birlikte Türk Metal Sendikası’nı ziyaret etti. 

 

 

“DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

 

 

Koray Önsel ve beraberindekiler Sendika Başkanı Murat Koçak, sendika yönetimi ve üyeler tarafından konfetilerle karşılandı. Sendika binası önünde konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ziyaretinden dolayı Koray Önsel’e teşekkür etti. Türk Metal Sendikası olarak devletini, milletini seven insanlar olduklarını kaydeden Koçak “Biz her zaman devletimizin yanındayız. Bizler, vatanseverler olduğu sürece bu bayrak inmeyecek, ezanda susmayacak. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın selamlarını iletiyorum” dedi. 

 

 

“ÇERKEZKÖY’E BORCUMUZ VAR”

 

 

Coşkulu karşılama için teşekkür eden MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel de “Çerkezköy'ün tek milletvekili adayı olarak yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Tekirdağ 1. sıra Milletvekili adayıyız. Bu anlamda özellikle doğduğumuz büyüdüğümüz bizi yetiştiren Çerkezköy'ümüze borcumuz var. Bu borcumuzu inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ödeyeceğiz. Biz sizi hiç birbirinizden ayrı görmedik. Ambleminde bozkurt olan Türk Metal Sendikası'nı hiç ayrı görmedik. Biz Çerkezköy'ün yetiştirdiği bir evladız. İnşallah seçilirsek de Cenabı Allah bize bu şerefli görevi nasip ederse bizler de mecliste sizlere layık olacağız” dedi.

 

 

“MEYDANLARI BOŞ BIRAKMADINIZ”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin selamlarını da ileten Önsel “Ömrünü bu davaya adamış, Türk Milleti için Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için kendini feda etmiş, partisini feda etmiş bir hareketin mensupları olarak bizler de çıktık bu kutlu yola. En son 15 Temmuz 2016'da ederi 1 dolar bile etmeyen bu şerefsiz Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının yapmaya kalkıştıkları darbe gecesinde de şahit olduk. Sayın Genel Başkanımız dik duruşuna tüm millet şahit. Biz de Türk Milleti'nin şerefli mensuplarının vatansever millet sever bayrak aşkıyla, ezan aşkıyla yanıp tutuşan milletimizin meydanlara nasıl koştuğuna şahit olduk. Sağ olsun sendikamız da o günde olsun ondan sora süren bütün demokrasi nöbetlerinde olsun ellerinde ay yıldızlı bayraklar, dillerde ‘ölürüm Türkiye'm’ şarkılarıyla meydanları boş bırakmadılar. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 

 

 

“O KOMUTANI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ”

 

 

MHP’nin seçimlerdeki hedefleri ile ilgili de konuşan Önsel “Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerde şunu hedefliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde denge ve yürütmedeki denetleme mecliste güçlü bir şekilde temsil edilecek. MHP'nin elinde olacak. Cumhurbaşkanlığında yani yürütmenin başında da mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafımızdan aday gösterildi. Yasamanın, yürütmenin ve yargının birbirinden tamamen ayrıldığı güçlü bir şekilde temsil edildiği bu cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 24 Haziran da sizlerin desteği ile oylayacağız. Bize Çorlu’da lakap taktılar. Burada da bir kez dillendirelim. Cumhurbaşkanlığında uzun adam Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de uzun adam Koray Önsel'e desteklerinizi bekliyoruz. Tek derdimiz Türk Milleti, tek derdimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Vatanımız şuanda hainler tarafından çepeçevre sarılmış durumda. Türk ordusu Kandil’e yürüyor. İnşallah 3 gün içerisinde Kandil’e Türk bayrağını dikeceğiz. Ve şuna da şahit olacaksınız o gün o bayrağı dikerken omzunda yıldızları olan, apoleti omzunda olan o aslan komutanımız dikecek. O aslan komutanımızı kimseye yedirmeyeceğiz " dedi. Ziyarette Koray Önsel’e Murat Koçak tarafından fincan takımı hediye edildi. 

 

 

ÇTSO’YU ZİYARET ETTİ

 

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ziyaretini ardından Koray Önsel ve partililer Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek buradaki ziyarette MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel de yer aldı. MHP Heyeti Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Koray Önsel’e çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi. 

 

 

“TEKİRDAĞ ÖZELİNDE AYRI BİR ÖNEMİ VAR”

 

 

Koray Önsel de seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çerkezköy’ün yabancısı olmadığını kaydeden Önsel “33 yaşında yüce rabbim 50 yıllık siyasi partinin hem ilçe başkanlığını, il başkanlığını, belediye başkan adaylığını ve bugün de milletvekili adaylığını nasip etti. Tekirdağ’da müthiş bir çalışma içerisindeyiz” dedi. MHP’nin bu seçimlerde Tekirdağ özelinde ayrı bir öneminin bulunduğunu kaydeden Önsel “Bütün siyasi partilerimiz aday listelerini açıkladılar. Listelere baktığımız zaman bölge hassasiyetini, sıkıntılarını bilen MHP adaylarının olduğuna şahit oldunuz. MHP’nin bu seçimlerde Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy, Saray, Ergene hattından oy alması çok önemlidir” dedi. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Önsel “Biz kimseyi ötekileştirmeden MHP’nin herkese ulaşmasını sağladık. Bu seçimlerde bunun karşılığını alıyoruz. Her kesimden insan bizi kucaklıyor” dedi. 

 

 

“YÜZDE 52’LİK OYLA YÜRÜRLÜĞE GİRDİ”

 

 

1969 yılında kurulan MHP’nin Türk siyasetinde ne zaman tıkanıklık olsa o tıkanıklığı çözen bir parti olduğunu kaydeden Önsel “Ne zaman bir sorun çıksa bu sorunlara çözüm üreten siyasi bir hareket olmuştur. Siyasi partiler içinde ağır bedeller ödemiş bir siyasi hareketin mensubuyuz. 2002 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 28 Şubat’ın sancılarının sürdüğü dönemde aldığı erken seçim kararını baraj altında kalarak ödemiştir. 2007 yılında MHP mecliste olmamasına rağmen erken seçim kararına teşvik ederek Türkiye’de o gün siyasette tıkanıklığın önünü açmıştır. Meclisin Cumhurbaşkanı seçmesine vesile olmuştur. Gelecek nesillerin sıkıntı yaşamaması için, kaos ortamı oluşmaması, krizlerin olmaması, yeniden askeri ihtilallerin olmaması için bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi MHP öncülüğünde çıkmıştır. Yüzde 52’lik oyla bu sistem yürürlüğe girdi. 24 Haziran’da da sandıklara giderek bu sistemi oylayacağız” dedi. 

“KOLTUK MAKAM SEVDAMIZ OLMAMIŞTIR”

MHP’nin derdinin makam, mevki ve koltuk olmadığını kaydeden Önsel “Bazı vatandaşlar ‘Ne oldu da AK Parti ile yan yana geldiniz’ diye soruyor. MHP’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra nasıl şartları varsa o şartlar halen aynı şekilde devam ediyor. 16 Nisan 2017’deki halk oylamasında anayasanın ilk dört maddesi kesinlikle korunmuştur. MHP’nin teminatı altındadır. Çözüm süreci denen beladan kurtulmuş bulunuyoruz. Artık biz bunun rafa kalkması değil çöpe atılması gerektiğini savunduk. Devlet fetö ile mücadele ediyor, çözüm sürecinden kurtulduk. Güneydoğu’da operasyonlar sürüyor. Devletimiz, polislerimiz ve askerlerimiz var güçleriyle terörle mücadelesini sürdürüyor. Bundan gocunmak gibi düşünmemiz olmaz. Bizi eleştiren ve merak edenlere bunu söylüyoruz. Cumhurbaşkanı etrafındaki fetö gruplarından, çözüm sürecini savunanlardan arındırılmıştır. Masanın bir tarafında Recep Tayyip Erdoğan’ın bir tarafında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin olduğu güçlü bir hükümet sistemi ile 24 Haziran’dan sonra daha sağlıklı günler yaşayacağız” dedi. 

 

 

DESTEK İSTESİ

 

 

Önsel, Tekirdağ ve ilçelerinde kendisine vatandaşların oy vererek sahip çıkacağına inandığını ifade ederek “Cumhurbaşkanlığında uzun adam Recep Tayyip Erdoğan’a, mecliste ise uzun adam Koray Önsel’e destek istiyorum” dedi. Önsel, MHP’nin seçim beyannamesi hakkında da bilgi verdi. 

 

 

Haber / Özge MERİÇ