ÇTSO, Mayıs ayı hesaplarını görüştü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi dün akşam saat 18:30'da toplandı. Meclis Toplantı Salonu'nda Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda Mayıs ayı gelir-gider hesaplarÄ?

EKONOMİ 19.06.2018 19:19:00 0
ÇTSO, Mayıs ayı hesaplarını görüştü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis toplantısı dün akşam saat 18:30’da Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı.

 

 

GELİR GİDER GÖRÜŞÜLDÜ

 

 

Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile meclis üyeleri Ahmet Avcı, Bülent Bilecen, Gürkan Kesim, Halil İbrahim Kart, Mesut Görgün, Murat Narçın, Murat Seymen, Mustafa Seçkin, Samet Toz, Saim Buyruk katılmadı. Saygı duruşunun ardından Mayıs ayı gelir gider, bütçe izleme raporu ve mizanı okunurken, yapılan bilgilendirmede Mayıs ayında 158 bin 210 TL gelir, 207 bin 229 TL gider, hasa hesabında borç bakiyenin bin 203 TL, Bankalar hesabında ise 1 milyon 289 bin 262 TL, mizan borç bakiyenin ise 11 milyon 259 bin 743 TL olduğu ifade edildi.

 

 

“RED OYU KULLANACAĞIM”

 

 

Gündem maddesi ile ilgili söz alan Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, “Oda seçimlerine bir hafta kala nelerin olduğunu ve seçimlere düşen gölgeyi hepimiz biliyoruz. Bizlerin üyelere ödediği aidatlarla maaşlarını alan kişilerin attığı mesajları meclis başkanına takdim ettim. Bu arkadaşların halen disipline verilip, bunlara ceza verilmemesini oda üyesi olarak beni üzüyor” dedi. Yılmaz, bu konu yönetim kurulu tarafından gündeme alınıp ceza verilmediği sürece oda giderlerine red oyu vereceğini belirtti. İlgili gündem maddesi Rahmi Yılmaz’ın red oyuna karşılık oyçokluğu ile kabul edildi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU