"24 Haziran seçimleri son değil, başlangıç olacak"

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Hasan Oruk ve Kenan Serbest, Çerkezköy ve Kapaklı'da esnafı ziyaret etti.  Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Kemal Engin ve ilçe yönetim kurulu üyeler

GÜNDEM 19.06.2018 19:06:00 0

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Hasan Oruk ve Kenan Serbest, Çerkezköy ve Kapaklı’da esnafı ziyaret etti.  Esnaf ziyareti öncesi partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda basın açıklaması yapan Vatan Partisi MKYK Üyesi ve 1. sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Hasan Oruk, “Vatan Partisi’ne gönül vermiş emekli bir asker olarak varlığımız Türk Varlığını ve Türk Milletine en iyi şekilde hizmet etmek için Vatan Partisi’nde bulunuyorum. Bizim herhangi bir menfaat ve rant düşüncemiz yok. Bu süreçte yapılacak hizmet her şeyin üzerindedir” dedi.

 

“HALKIN VEKİLİ OLACAĞIZ”

 

Türkiye’nin tarihi bir süreçten geçtiğini kaydeden Oruk “Bu süreci en iyi şekilde geçeceğiz. Vatan Partisi olarak umutsuzluğa kapılmıyoruz ve süreci başarıyla noktalayacağız” dedi. Halkın vekili olacaklarını söyleyen Oruk “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün projelerini devam ettireceğiz” dedi. Çerkezköy’ün kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Oruk “Çünkü Çerkezköy üretimin emeğin bol olduğu bir yer. Partimizin Çerkezköy’de de başarılı olması için İlçe Başkanımız Kemal Engin ve ilçe yönetimi çok çalışıyor. Bu çalışmaları nedeniyle de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“SADAKA TOPLUMU İSTEMİYORUZ”

 

Üreten onurlu bir toplum istediklerini söyleyen Oruk “Sadaka toplumu istemiyoruz, iktidar ise sadaka ve biat eden toplum meydana getirdi ve bunu devam ettirmek istiyor. Vatandaşlar Vatan Partisi’ni yeni tanıyor ve biz de partimizi vatandaşlarımıza tanıtmaya çalışıyoruz” dedi. 24 Haziran seçimlerinin son değil  bir başlangıç olacağını kaydeden Oruk “Kim kazanırsa kazansın ateşten gömlek giyecek. Ülkeyi bu duruma düşürenlere seçimi kazanmak için bir takım gizli hesaplar yapıyor. Bunların düşüncesi düşünmeyen sorgulamayan bir toplum yaratarak ülkeyi istedikleri gibi yönetmek. Halkın altındaki minder ısınmaya başladı. Yanmaya başladığında halk sokağa çıkacak. Biz ülkemizi ve insanlarımızı çok seviyoruz. Onların oyunlarına ülkemizi ve insanlarımızı alet ettirmeyiz. Biz kanımızın son damlasına kadar bu yarışta koşacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU