Kapaklı'da bayramlaşmaya yoğun ilgi

Kapaklı'da bayramın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri ve vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaştı.

GÜNDEM 17.06.2018 17:38:00 0
Kapaklı

Recep Güven Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP İlçe Başkanvekili Serkan Genç, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Diler, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları İlhami Özcan Aygun, Adem Dalgıç, İsmail Doğaroğlu, Gülfer Ümit, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel,  Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, siyasi parti ve kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

“ÖRNEK BİR TUTUM SERGİLİYORUZ”

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı protokol üyeleri ve vatandaşların bayramını kutlayarak “Burada İlçe Siyasi Parti Temsilcileri ve Tekirdağ Milletvekili Adayı kardeşlerimizi dinledik. Demek ki biz zamanı geldiği zaman siyaset yapmasını, zamanı geldiğinde de birbirimizi dinlemesini biliyoruz. Ben öncelikli olarak bu tutumlarından dolayı başta ilçe başkanlarımı tebrik ediyorum. Çünkü hiçbir parti ismi anmadan mübarek Ramazan bayramımızı kutladılar” Türkiye’ye örnek olacak bir tavır sergilediklerini kaydeden Mandalı 24 Haziran’ın da bir bayram havasında geçmesini temenni etti.

 

 

“DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK”

 

 

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de bayramlarda birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek “Milletleri millet yapan unsur, tasada dertte yeri geldiği zaman buluşmalarıdır. Nasıl bir askerimiz, polisimiz şehit olduğu zaman hepimiz hüzünleniyorsak; bayramlarda da hepimiz birleşmeliyiz. Eğer bunu sağlayabiliyorsak millet olabiliriz” dedi. 24 Haziran’da da bir demokrasi bayramı olacağını kaydeden Yüzer, Türkiye’nin her bölgesinde diğer ilçelere örnek olacak şekilde bu seçimi atlatacaklarına inandığını söyledi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN