'25 Haziran'da aydınlık bir Türkiye'ye uyanacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından bayramın ilk günü saat 15:00'da bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Fa

GÜNDEM 17.06.2018 15:27:00 0

Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim çadırı önünde düzenlenen bayramlaşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları İlhami Özcan Aygun, Adem Dalgıç, İsmail Doğaroğlu, Gülfer Ümit, CHP Tekirdağ il Başkanı Recep Ökten, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve partililer katıldı.

 

“AYDINLIK BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

 

Bayramlaşma programında konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten de “AK Parti iktidarında ülke olarak ihtiyaç duyduğumuz huzur ve güven ortamına, 25 Haziran sabahı Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı oluşuyla CHP’nin de iktidar oluşuyla mutlu şekilde uyanacağız” derken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da 24 Haziran pazar akşamı büyük bir coşkuyla Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığını ve CHP’nin de  iktidara gelişinin  zaferini kutlayacaklarını belirtti.

 

7-0 İDDİASINDA BULUNDU

 

CHP 7. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Gülfer Ümit, “Ramazan Bayramı sevginin hoş görünün en yükseğe çıktığı günlerde seçime gidiyoruz. İnşallah bu sevgi ve birlikteliğimiz 24 Haziran tarihine kadar çok daha artarak çoğalacak ve 25 Haziran sabahı mutlu şekilde uyanacağız. Aydınlık günlere az kaldı” derken, Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı  Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu da “24 Haziran’da Tekirdağ’da 7-0 yapacağız ve aydınlık bir Türkiye’ye hep birlikte mutlu şekilde uyanacağız” dedi. 5. Sıra Milletvekili Adayı Op.D r. Adem Dalgıç “Tekirdağ ve ülke genelinde CHP’nin başarılı olacağına ve Muharrem İnce’nin de Cumhurbaşkanı olacağına inancım tam” derken, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, de yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinde ülke genelinde insanların CHP çatısı altında kenetlenerek yumruk gibi olduklarını ifade etti.

 

AYDINLIK BİR TÜRKİYE BİZİ BEKLİYOR

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin rüzgar gibi başladığı seçim arenasında ülke genelinde adeta fırtına gibi estiğini kaydeden Köprülü “24 Haziran’da Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi ise iktidara taşıyacağız. 25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye bizi bekliyor” dedi. Bayramlaşma programında Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de konuşma yaptı. Yüceer “Bayramlar ortak duygularımızdır. Bunun kıymetini bilmek lazım. Bizleri kindar topluma sokmak isteyenler ve aramıza nifak tohumu saçmaya çalışanlara rağmen bizler bir birimizle kenetlendik ve yan yana geldik ve de dimdik ayaktayız” dedi. Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun ise, “Sevgili Çerkezköylüler hak hukukun egemen olduğu günlere çok az kaldı. Hepimizin sevincini yaşayacağım günler bizi bekliyor. 24 Haziran akşamı hep birlikte birlik ve beraberlik içinde tüm ülkemizde Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı oluşuyla ve CHP’nin de iktidar oluşuyla bunu kutlayacağız” derken, son konuşmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak yaptı. 24 Haziran gecesi tek adam rejimine biz son vereceğiz, bu ülkenin yoksullaşmasına ve batık Orta Doğu ülkeleri ligine düşmesine izin vermeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu millete layık gördüğü muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çalışacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet demokratik ve laik olarak parlamenter sistemle devam etmesi için CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye oy vermenizi istiyorum” dedi.

 

“SANDIKLARDA OYUN OYNANMASINA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

 

Seçim çadırındaki bayramlaşmanın ardından partililer Atatürk Caddesi’ndeki seçim bürosunu ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir toplantıda partililere hitaben “İşi başlamadan bitirin” şeklinde seslendiğini anımsatarak “Cumhurbaşkanı hiç heveslenmesin arkadaşlarımız seçim sandıklarına geceden gidecek. Seçim bizim namusumuzdur ve sandıklarımıza kesinlikle sahip çıkacağız” dedi ve sandıklarda oyun oynanmasına fırsat vermeyeceklerini belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU