65 spor kulübüne 312 bin lira yardım

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tekirdağ'da faaliyette bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'na tescilli 65 faal amatör spor kulübüne toplam 312.000 TL nakdi yardım çeki düzenlenen törenle verildi.

GÜNDEM 13.06.2018 17:26:00 0
65 spor kulübüne 312 bin lira yardım

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kaya ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in konuşmalarının ardından Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da konuşma yaptı. Tekirdağ’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin, çocukların gelişimi, vaktini faydalı uğraşlarla geçirmeleri, sosyalleşmeleri, bağımlılığın önlenmesi açısından çok önemli olduğunu belirten Ceylan “Bizler uyuşturucu ile mücadelede güvenlik tedbirlerini alıyoruz. Önemli olan kökünün kurutulması. İlimizdeki spor ve gençlik hizmetlerinin artırılması,  amatör kulüplerimizi ayakta tutmak ve gençlerimizi de kulüplere yönlendirmek için gayret sarf ediyoruz” dedi.

 

ÇEK TESLİM EDİLDİ

 

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’ı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Tekirdağ’ın spor yatırımları konusundaki ihtiyaçlarının gözden geçirildiğini kaydeden Ceylan “Bakanımızın talimatıyla ilimizdeki spor yatırımlarında çalışmalar başlatıldı. Amatör spor kulüplerimize can suyu olması için 312 bin TL’lik nakdi yardımın hayırlı olmasını diliyorum. Semt futbol sahalarının arttırılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.  Konuşmaların ardından Vali Mehmet Ceylan ve Milletvekili Mustafa Yel tarafından 312 bin TL’lik temsili çek Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kaya’ya teslim edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ