Muhtarlar, Ramazan davulcuları ve gazeteciler iftarda buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle muhtarları, Ramazan davulcuları ve gazetecileri Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlenen iftarda ağırladı. Mahalle iftarlarının sona erdiğini belirten Akay, â€?

GÜNDEM 12.06.2018 17:01:00 0
Muhtarlar, Ramazan davulcuları ve gazeteciler iftarda buluştu

Her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının sona ermesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bu kez de mahalle muhtarları, ramazan davulcuları ve gazetecilerle iftarda buluştu.

 

“MAHALLE İFTARLARIMIZI TAMAMLADIK”

 

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını ifade ederek “Mahalle iftarlarımızı tamamladık. 10 mahallemizde yaklaşık 25 bin vatandaşımızla birlikte iftar sofralarımızda buluştuk. Bu gün de Ramazan Ayı boyunca çalışan davulcu kardeşlerimiz, mahalle muhtarlarımız ve kentimizde görev yapan basın mensuplarımızla iftar soframızda bir araya geldik” dedi.

 

“DAYANIŞMA RUHUNA KATKIDA BULUNDUK”

 

Geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini kaydeden Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunduk” dedi. İftarlara katılan vatandaşlara teşekkür eden Akay, Çerkezköylülerin yaklaşan Ramazan Bayramını da kutladı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN