Binlerce kişi iftar sofrasında bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi, mahalle iftarlarının dokuzuncusunu Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde düzenledi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da mahalle sakinleri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Çerkezköy B

GÜNDEM 10.06.2018 14:16:00 0
Binlerce kişi iftar sofrasında bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi’nin Geleneksel Mahalle İftarlarının dokuzuncusu Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kuruldu. İftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram ve Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden binlerce vatandaş katıldı.

 

KARDEŞLİK DUYGULARINI PEKİŞTİREN BİR AY

 

Bugüne kadar Fatih, İstasyon, Veliköy, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet, Bağlık ve Kızılpınar ve Fevzipaşa Mahallelerimizde iftar sofralarımızın kurulduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün de Gazi Osman Paşa Mahallemizde iftar soframızı kurarak, hemşerilerimiz ile bir araya geldik” dedi.    Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını kaydeden Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır” dedi.

 

“BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

 

Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da mahallelerde kurdukları iftar sofralarında bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunduklarını söyleyen Akay “Bu akşamki iftarımızda Gazi Osman Paşa Mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar, hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ