Festivalden birincilikle döndüler        

Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Bulgaristan Haskova (Hasköy) İli Mineralni Bani (Kaplıcalar) İlçesinde yapılan KNSB sendika kuruluşu ve Çocukları Koruyalım Derneği tarafından organize edilen UluslararasÄ?

GÜNDEM 6.06.2018 13:12:00 0
Festivalden birincilikle döndüler        

 5 - 18 yaş grupları arasında gerçekleştirilen gösteriler Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ekibi Zeybek Bodrum Yöresi ve çeşitli yörelerden Halay oyunları gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ekibi, festivalden birincilikle döndü. Festivale Çorlu Belediyesi'ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Meclis Üyes Güner Çetin ve Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ekibi koreografı Doğuş Kop katıldı.

 

ONUR VERİCİ

 

Festivalin 1 Haziran Uluslararası Çocuk Bayramı kapsamında düzenlendiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı “Haskova (Hasköy) İli Mineralni Bani (Kaplıcalar) Belediye Başkanı Mümin İskender'in davetiyle katıldığımız festivalde elde ettiğimiz birincilikten ötürü çok mutluyuz. 12 ülkeden 64 dans grubu ve 2 binden fazla çocuğun katıldığı böylesi bir festivalde elde edilen birincilik onur verici. Çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Çorlu Belediyesi olarak kültürel ve sosyal alanlarda yaptığımız yatırımların karşılığını almış olmak bizleri ayrıca memnun etti” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ