"İYİ Parti'nin güneşi ülkemizi aydınlığa taşıyacak"

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından Köyüm Restaurant'ta iftar yemeği düzenlendi. İftar programına katılan İYİ Parti Tekirdağ 4. Sıra Milletvekili Adayı Belma Kuvancı, 25 Hazir

GÜNDEM 3.06.2018 14:24:00 0

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından Köyüm Restaurant’ta iftar yemeği düzenlendi. İftar programına İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Belma Kuvancı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

“HALKIN BÜYÜK TEVECCÜHÜ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

 

İftar programının ardından konuşma yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek “Gerek pazarda, gerek kahvehanelerde gerekse girdiğimiz her noktada halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz” dedi.

 

“KRİTİK BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

 

Ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini kaydeden Turlin “Seçmen de bunu biliyor. Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Meral Akşener Çorlu’ya gelerek vatandaşlarımıza seslendi. Mitingde vatandaşlarımızın Genel Başkanımıza olan ilgisi bir hayli fazlaydı. İYİ Parti’yi iktidara götürmek için 24 Haziran sabahına kadar gece gündüz demeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

“ÜLKEMİZİ AYDINLIĞA TAŞIYACAK”

 

İftar programı sonrası konuşan İYİ Parti Tekirdağ 4. Sıra Milletvekili Adayı Belma Kuvancı da “Bugün burada sizlerle bir arada bu nezih ortamda aynı sofrada iftar açmamıza öncülük eden İlçe Başkanımız Cemalettin Turlin’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi. Sahada seçim çalışması yaparken toplumun çok büyük teveccühünü gördüğünü kaydeden Kuvancı “Emeğin, alın terinin hak ettiği değeri gördüğü, işçi, memur, asgari ücretli tüm çalışanların ekonomik, sosyal, tüm haklarını alabildiği, adil gelir dağılımının sağlandığı iyi günler için yüzünü güneşe dön Tekirdağ” dedi. Kuvancı, 25 Haziran’da İYİ Parti’nin güneşinin tüm Tekirdağ’da olduğu gibi ülkemizi aydınlığa, huzura ve umuda taşıyacağını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU