Pazar yerinde son rötuşlar yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeri'nin çevre düzenleme, otopark alanı yapımı ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. Çalışmaları inceleyen Çerkezköy B

GÜNDEM 3.06.2018 14:10:00 0
Pazar yerinde son rötuşlar yapılıyor

Çerkezköy’de 5 milyon 919 bin TL artı KDV ile ihalesi yapılan ve yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeni’nin çevre düzenleme, otopark alanı yapımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapılıyor.

 

“AÇILIŞA HAZIR HALE GETİRECEĞİZ”

 

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pazar Yerimizin içerisinde ve dışarısında çalışmaları artık toparlıyoruz. Kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz modern Pazar Yerimiz Çerkezköy’ümüze, hemşerilerime ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun” dedi. Akay, Pazar Yeri’nin otopark alanının komple asfaltlandığını, bağlantı yollarının yapıldığını, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek “Artık çalışmalarımızda sona geldik. Birkaç gün içerisinde kalan eksiklikleri tamamlayıp, Pazar Yerimizi açılışa hazır hale getireceğiz” dedi.

 

HAFTA İÇİNDE BAŞLAYACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Küçük Sanayi Sitesi yollarında da incelemelerde bulundu. Çerkezköy Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi’nin asfaltlanacağı, asfalt kazıma makinesi ile Küçük Sanayi Sitesi içerisinde mevcut yollar kazılarak, asfalt serimi için hazır hale getirilirken, asfaltlama çalışmalarının hafta içerisinde başlayacağı belirtildi.

 

SICAK ASFALT SERİLECEK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde Küçük Sanayi Sitesi esnafının, site içerisindeki yolların bozulduğunu belirterek, yapılması talebi üzerine Çerkezköy Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yolların sıcak asfalt kaplama çalışmaları başladı. Öncelikle mevcut bozulan asfalt yollar asfalt kazıma makinesi ile kazınarak kaldırılırken, zemin asfalt serimine hazır hale getiriliyor. Çalışmaları inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Mevcut yolların kazınmasının ardından asfaltlama çalışmaları hafta içerisinde başlayacak ve kısa sürede bitirilecek. Küçük Sanayi Sitesi’nin içerisinde yol sorunu kalmayacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU