İftar sofrası Kızılpınar'da kuruldu

Çerkezköy Belediyesi'nin Mahalle İftarları önceki akşam Kızılpınar Mahallesi'nde devam etti. İftar programına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Mahalle iftarlarımızın 3 Haziran Pazar gü

GÜNDEM 31.05.2018 14:32:00 0
İftar sofrası Kızılpınar

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları Fatih, İstasyon, Veliköy, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet, Bağlık Mahalleleri’nin ardından Kızılpınar Mahallesi’nde devam etti. İftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Meclis Üyeleri ve ile vatandaşları katıldı.

 

“İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYORUZ”

 

İftar programında mahalle muhtarı Ahmet Milli ile birlikte vatandaşlara yemek servisi yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuklarını belirterek “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Kızılpınar Mahallemizde, mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

MAHALLE İFTARLARI SONA ERECEK

 

Mahalle iftarlarımızın 3 Haziran Pazar günü Fevzipaşa Mahallesi’nde Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, 9 Haziran Cumartesi günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde devam edeceğini belirten Akay “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ise 10 Haziran Pazar günü Özcan Sokak’ta kurulduktan sonra mahalle iftarlarımızı tamamlayacağız” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ