Doğanspor, birleşme için olağanüstü toplanacak

Geçtiğimiz haftalarda yapılan 1911 Çerkezköyspor Kulübü kongresinde Çerkezköy Doğanspor Kulübü ile birleşme kararı alınmasının ardından, Çerkezköy Doğanspor Kulübü birleşme kararÄ

SPOR 24.05.2018 17:06:00 0
Doğanspor, birleşme için olağanüstü toplanacak

14 Mayıs’ta 1911 Çerkezköyspor Kulübü kongresinde Çerkezköy Doğanspor Kulübü ile birleşme kararı alınmasının ardından Çerkezköy Doğanspor Kulübü birleşme kararını görüşmek üzere olağanüstü genel kurul kararı aldı.

 

 

KARARA BAĞLANACAK

 

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, birleşme kararanın 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan genel kongrede karara bağlanacağını ifade etti. Asbaş, “1911 Çerkezköyspor’un yapmış olduğu genel kurulda Çerkezköy Doğanspor ile birleşme kararı alındı. Bu birleşmenin resmiyet kazanması için 26 Mayıs Cumartesi günü yapacağımız olağanüstü gelen kurul toplantımızda tek gündem maddesi birleşme olacak. Kısacası kulüp olarak genel kurulumuzda üyelerimizin kararı doğrultusunda hareket edeceğiz. Üyelerimiz uygun görürse birlikteliği teyit edeceğiz” dedi.

 

 

“TÜM ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ”

 

 

Kulüp olarak birleşmeye karşı olmadıklarını kaydeden Asbaş “Birlikten güç doğar. İlçemiz için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. Camia olarak iyi olan her şeyin arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu nedenle 26 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te yapacağımız olağanüstü genel kurul toplantısına tüm üyelerimizi bekliyoruz” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ