Kayıtlar 28 Mayıs'ta başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak Yaz Spor Okulları için kayıtların 28 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını belirten belediye yetkilileri "İki dÃ

GÜNDEM 24.05.2018 17:03:00 0
Kayıtlar 28 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak Yaz Spor Okulları için kayıtların 28 Mayıs Pazartesi günü başlayacak.

 

SON GÜN 22 HAZİRAN

 

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtlarının 8 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını kaydeden yetkililer “Bu yıl 19 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacak. İki dönemden oluşan Yaz Spor Okulu için kayıtlar 22 Haziran Cuma günü sona erecek. 19 branştan oluşan Yaz Spor Okullarında İşaret Dili, Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Yaratıcı Drama, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Resim, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verilecek” dedi.

 

“SERVİS İMKANI SAĞLANACAK”

 

Yetkililer “Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı Yaz Spor Okullarında öğrencilerimiz bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yalnızca yüzme branşını seçen öğrencilerimiz diğer branşlardan bir adet seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızdaki okçuluk dışındaki tüm kurslarımıza 7-14 yaş arasındaki çocuklarımız kayıt yaptırabilecekler. Okçuluk kursumuza ise 10-18 yaş arası çocuklarımız kayıt yaptırabilecek. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek” dedi

 

KIZILPINAR’DA BİLGİSAYAR KURSU VERİLECEK

 

Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimlerinin ilçe merkezinde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı); Bilgisayar Kursu’nun ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verileceğini kaydeden yetkililer “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının 1. Dönem, 3 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 30 Temmuz Pazartesi günü sona erecek. Yaz Spor Okullarımızın 2. Dönemi ise 30 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 17 Ağustos Cuma günü son bulacak” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN