ÇOSB'den özel iftar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi'nde engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezk?

GÜNDEM 23.05.2018 12:11:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), her yıl Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’nde engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik düzenlediği iftar programını bu yıl da sürdürdü.

 

EYÜP SÖZDİNLER

 

Önceki akşam dernek bahçesinde düzenlene iftara ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın yanı sıra çok sayıda özel vatandaş ve aileleri katıldı. İftar yemeğinde Sözdinler ve Özdoğan özel vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftarda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün desteğini sürekli olarak yanlarında hissettiklerini, her konuda kendilerine yardımcı olduklarını ifade ederek “Her yıl olduğu gibi bu yılda derneğimizde geleneksel iftar programını düzenleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU