Bisiklet satıcıları tatili bekliyor

Çerkezköy'de bisiklet ve motosiklet satışı yapan esnaf, önceki yıllarda bahar ayının gelmesiyle birlikte bisiklet ve motosiklete olan taleplerin çoğunlukta olduğunu ancak son iki yıldır beklenen satışlarÄ?

GÜNDEM 20.05.2018 15:25:00 0
Bisiklet satıcıları tatili bekliyor

Çerkezköy'de bisiklet ve motosiklet satışı yapan İpek Ticaret işletme Müdürü Yusuf Solak “Önceki yıllarda yıl yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kısa süre içinde bisiklet ve motosiklete olan talep fazla oluyordu. Son iki yıldır bisiklet ve motosiklet sezonunda talep yok denecek kadar azaldı. Bu yıl henüz beklenen talep yok” dedi.

 

  OKULLARIN TATİL OLMASINI BEKLİYORUZ

 

Yusuf Solak, “Son yıllarda vatandaşın alım gücünün azalması nedeniyle bizim sektör de etkilendi. Önceki yıllarda bu aylarda bisiklet ve motosiklete çok talep oluyordu. Ama son iki yıldır fazla olmuyor. Bir de geçtiğimiz yıllarda özellikle okullar yaz tatiline girdiğinde aileler çocuklarını sevindirmek yada onlara karne hediyesi olarak bisiklet alıyorlardı. İki yıldır bu da oldukça azaldı. Ama yine de umudumuzu okul tatili ve belki bu sezon bisiklet satışlarımızda kayda değer satış yaparız umudundayız” diye konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU