SGK Müdüründen Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Fatma Derya Alan, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 18.05.2018 16:35:00 0
SGK Müdüründen Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

Ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan, “Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlara tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta 16 Mayıs’ı içeren haftanın ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ olarak kutlanmaktadır”dedi.

 

ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞINIZA İNANCIM TAM

 

Başkan Cengiz Günay da “Toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren sosyal güvenlik sistemine ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na, içerisinde bulunduğumuz bu hafta nedeniyle tüm tarafların sahip çıkacağına ve kurumun sunduğu hizmetlerin kalitesini arttırıp, vatandaşların memnuniyetini kazanma yolunda gayretli ve özverili çalışma gösterdiğine inancımız tamdır. SGK İl Müdürümüz, SGK çalışanlarının ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN