Günay, yeniden TOBB yönetiminde

TOBB Yönetim Kurulu'nda yer alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, 2'nci kez TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Günay "Türkiye'nin en büyük siv

GÜNDEM 18.05.2018 16:14:00 0
Günay, yeniden TOBB yönetiminde

Yaklaşık 1.5 milyon üyesi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74’üncü Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olarak girdiği seçimlerde 14 kişiden oluşan Yönetim Kurulu’na Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ikinci kez yeniden seçildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak dört yıl boyunca görev yapacak olan Günay, “Öncelikle şahsıma destekleri ve güvenlerinden dolayı başta TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, bölge Oda ve Borsa Başkanları ile delegelerine, tüm TOBB delegelerine ve Tekirdağ TSO komite üyelerine, yönetim ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ”

 

TOBB seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni eden Günay “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gerek Tekirdağ, gerekse bölgemizde tüm kurum kuruluş, bürokratlarımız ve siyasilerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet üretme gayreti içinde olduk.  Şimdi de yine gerek ilimiz ve ilçelerimizdeki gerekse bölgemizdeki odalar ve borsalarımızın yine birlikte, uyum içinde olduğumuzun bir göstergesi olarak ikinci kez yönetimine seçildiğim Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde görev almaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bundan sonra da Birliğimizin desteğini daha güçlü bir şekilde arkamıza alarak ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetleri gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır. Camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleşen seçimlerimizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, şahsımla birlikte yönetim kuruluna seçilen tüm başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ