Festival çadırları esnaf tarafından belirlenecek

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında kurulacak çadırların yerli esnafımız tarafından belirleneceğini belirtti. Bu kapsamda Tekirdağ Esnaf ve Sanat

GÜNDEM 18.05.2018 12:03:00 0
Festival çadırları esnaf tarafından belirlenecek

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve Süleymanpaşa Belediyemizin işbirliğinde bu yıl 54.’sünü gerçekleştireceğimiz Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında kurulacak esnaf çadırlarının yerli esnafımız tarafından belirlenmesine karar verdik. Çadırların yer tespitinden çadır tipine kadar tüm belirlemeleri esnaf odamız yapacak” dedi.

 

“YERLİ ESNAFIMIZIN KAZANMASI ÖNEMLİ”

 

Eşkinat, kurulacak çadırların 45 gün boyunca hizmet vereceğini ifade ederek “Esnaf çadırlarımız 9 Temmuz tarihine kadar halkımıza hizmet verecek. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi olarak eylül ayında gerçekleştireceğimiz Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali’nde yine esnafımız için çadır kurduracağız. Bizim için önemli olan yerli esnafımızın kazanması. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM”

 

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın da yapılan protokolün yerli esnafa yönelik oldukça güzel bir adım olduğunu belirterek “Bu protokol sayesinde 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali ve sonrasında açılacak esnaf çadırlarında yerli esnafımız olacak. Bu yerli esnafımız açısından çok önemli bir adım. Ben başkanımıza bu düşünceli davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında açılacak esnaf çadırları için başvuruların Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ