'Bayramda minik bir kalbi sevindir'

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından başlatılan "Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir" kampanyasının bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek. 16 Mayıs'ta başlatılan kampany

GÜNDEM 17.05.2018 17:05:00 0

Çerkezköy Kent Konseyi, bu yıl da çocuklar için Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir” kampanyası düzenleyecek.

 

562 ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ

 

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının yüzünü güldürmek amacıyla önceki yıllarda başlatılan kampanyanın bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek. Kampanya ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, “2017 yılında hayırseverlerimizin desteğiyle 562 ihtiyaç sahibi çocuğun bayramda yüzünü güldürdük. Kampanyamızı bu yıl da devam ettirme kararı aldık. Amacımız bu bayramda ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayram sevinci yaşatmak. Bu da önceki bayramda olduğu gibi bizlerin, duyarlı vatandaşlarımız ve hayırseverlerimizin yapacağı katkı ve desteklerle gerçekleşecek” dedi.

 

14 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

 

Serfiçe, projenin 16 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında geçerli olacağını ifade ederek “Bayramda bir çocuk da sen giydir, minik bir kalbi sevindir isimli projemizde yer almak isteyen esnaflarımızı, yardım yapacak hayırseverlerimizi ve ihtiyaç sahibi ailelerimizi Kent Konseyi Genel Sekreterliğimize bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN