Araç filosu genişliyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçede yol yapım ve onarımını daha hızlı yapabilmek amacıyla araç filosunu genişletiyor. Fen İşleri Müdürlüğü araç filosuna bir adet kombine sathi kaplama aracı daha e

GÜNDEM 17.05.2018 13:19:00 0
Araç filosu genişliyor

Yetkililer “Yeni sathi kaplama aracı 10 ton mıcır ve 8 ton bitüm (zift) taşıma kapasiteye sahip ve serme genişliği 65 cm’ye 260 cm olarak ayarlanabilir. Serme hızı saatte 18.000 metrekare olan ve elektronik kontrol sistemine sahip sathi kaplama aracıyla Fen İşleri Müdürlüğü filosundaki sathi kaplama aracı sayısı ikiye çıktı” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ AMAÇLIYORUZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan “Belediye araç filosunu vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla her geçen gün genişletiyoruz. Yeni sathi kaplama aracımızı belediyemiz envanterine ekledik. 2 sathi kaplama aracımızla yol yapım ve onarım işlemlerimiz daha da hızlanacak. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde yollarda meydana gelen deformasyonlara anında müdahale edecek. Araç filomuzu ihtiyaca göre arttırarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN