2 oyun bir arada

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından okul etkinlikleri kapsamında İngilizce ve Türkçe Tiyatro Oyunları sahnelendi. Ortaokul ve Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen 2 farklı oyun izleyicile

GÜNDEM 14.05.2018 18:16:00 0
2 oyun bir arada

Tiyatro öncesi konuşan Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal,"Bu gösteride emeği olan başta tiyatro topluluğumuz olmak üzere görevli öğretmenlerimize, İngilizce Öğretmenimiz Gamze Eser'e, Edebiyat Öğretmenlerimiz, Elif Güven, Elif Temel ve Merlin Mutlu'ya  teşekkür ediyorum” dedi. Kadir Reis Zenginal'ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan İngilizce Tiyatro Oyunu sahnelendi. Tamamı İngilizce olarak sahnelenen ve Gamze Eser tarafından yönetilen oyunun ardından 'Komşu Köyün Delisi' adlı komedi oyununun prova sürecini anlatan kısa bir video gösterimi yapıldı.

 

İLGİYLE İZLENDİ

 

Video gösteriminin ardından Üstün Dökmen tarafından yazılan ve Elif Temel, Elif Güven ve Merlin Mutlu tarafından yönetilen 'Komşu Köyün Delisi' adlı komedi oyunu sahnelendi. Öğrenciler oyunlardaki performansları ile beğeni topladı. Tiyatro oyunlarının sahnelenmesinin ardından Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Tiyatro Oyunu Yönetmenleri İngilizce Öğretmeni Gamze Eser, Edebiyat Öğretmenleri, Elif Temel, Elif Güven ve Merlin Mutlu'ya çiçek takdim edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ