Kapaklı Sitespor'un acı günü

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor'un kurucu başkanı Ahmet Tataroğlu geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Ha

GÜNDEM 13.05.2018 21:20:00 0
Kapaklı Sitespor

1962 yılında Yozgat’ta dünyaya gelen Ahmet Tataroğlu 1987 yılında geldiği Çerkezköy’de BSH fabrikasında uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli oldu. Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan Tataroğlu 1990’lı yıllarda spora olan sevgisinden dolayı Sitespor’un kurucu başkanlığını yaptı.

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk babası Ahmet Tataroğlu için önceki gün ikindi namazına müteakip İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Talip Sivri camiinde kılınan cenaze namazına Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, siyasiler, spor camiası, esnaflar ve çok sayıda seveni katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tataroğlu sevenlerinin omuzlarında gözyaşlarıyla İstasyon Mezarlığı’na defnedildi. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Tataroğlu’nun ölümü Sitespor ile MHP camiasını ve sevenlerini yasa boğarken, 15 Mayıs Salı günü İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Talip Sivri Camiinde Tataroğlu için mevlüt okutulacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU