Özel insanlar için temsili mezuniyet

Engelliler Haftası dolayısıyla Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO)  ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde engelli vatandaşlar için temsili mezuniyet

GÜNDEM 10.05.2018 21:50:00 0
Özel insanlar için temsili mezuniyet

Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ÇEMYO Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek yönetimi, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Mezuniyet töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Haftasını kutluyor, engelli vatandaşlarımıza karşı saygı ve duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Engelli olmak kimsenin tercihi değildir. Hepimiz bir engelli adayı olduğumuzun bilincindeyiz. Önemli olan kişiyi engelli konumuna düşürmeden gereken tedbirleri alabilmektir. Yapılan araştırmalara göre engelliliğe yol açan sebeplerin çoğunun önlenebilir sebepler olduğudur” dedi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Engelli vatandaşlara mezuniyet coşkusu yaşatılması için düzenlenen Temsili Mezuniyet Töreninde, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Abban, mezun olan özel insanları tebrik ederek hayatlarında başarılar diledi.

 

Haber / Özge MERİÇ