Kapaklı TETUS sistemine geçti

Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) kapsamında Kapaklı Pınarça Mahallesi'nde Araç Değişimi ve Yenileme açılış töreni düzenlendi.

GÜNDEM 10.05.2018 20:33:00 0
Kapaklı TETUS sistemine geçti

Saat 10.00'da Kapaklı Pınarça Mahallesi'nde düzenlenen Araç Değişimi ve Yenileme Töreni'ne Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ve Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya ile vatandaşlar katıldı.

 

“BÜYÜK YOL KAT ETTİK”

 

Açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak, “Pınarça'nın kanayan yarası olan ulaşım sorununda büyük yol kat ettik. Biz ulaşım konusunda ilimizdeki tüm paydaşları da içine katarak emin adımlarla hareket ettik. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile size hizmetlerimizde hep beraber olduk. İrfan Mandalı'nın Pınarça sevdasını yakından bilen birisiyim. Kendisini bu çabalarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Gerek başkanımıza gerek bize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

AÇILIŞ YAPILDI

 

Bu dönüşüme katılan 71 no'lu kooperatifin tüm yöneticilerini de tebrik eden Albayrak “Bugün hizmete başlayan araçların kazasız belasız sağlıklı bir hizmet yapmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

 

Haber/ Özge MERİÇ