İlk şube Kızılpınar'da açıldı

7 yıldır Çerkezköy'de faaliyetlerini sürdüren Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi ilk şubesini dün Kızılpınar Bahar Caddesi'nde açtı.

GÜNDEM 10.05.2018 20:12:00 0
İlk şube Kızılpınar

Saat 10:00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı.  S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri  Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kadakoğlu, açılışta yaptığı konuşmada bölgenin potansiyel göç alan ve gün geçtikçe artan bir nüfusa sahip olduğunu bildiklerini ifade etti. Bu nüfus artışını yakından takip ederek, mevcut veya oluşacak ihtiyaç ve taleplere karşı hazır olduklarını kaydeden Kadakoğlu, “Bunun bir göstergesi olarak bu gün burada Kızılpınar şubemizin açılışını yapıyoruz. Aralık ayında Çerkezköy Öğrenci Servisleri ile birleşerek  bölgemizdeki mevcut sorunlara çözüm odaklı servisçilik  ilkesini kazandırmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi. Kadakoğlu, yeni dönem başlamadan Veliköy’de de bir şube açmayı planladıklarını ifade etti.

 

“HİZMET VATANDAŞIN AYAĞINA GELDİ”

 

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, Kızılpınar’ın her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek “Her geçen gün gelişerek büyümeye devam eden bu mahallemizde artık hizmetler vatandaşlarımızın ayığına geliyor. Kızılpınar Mahallemiz kısa zamanda ilçemizin en popüler mahallesi olma yolunda da hızla ilerliyor. İlçemizde uzun yıllardır öğrenci ve personel taşımacılığında hizmet veren Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi, Kızılpınar Mahallemizde şube açarak hizmeti vatandaşların ayağına getirdi” dedi. Kızılpınar’a böyle bir hizmetin gelmesinin mutluluk verici olduğunu söyleyen Akay şubenin Kızılpınar’a hayırlı olmasını temenni etti.  Konuşmaların ardından şubenin açılışı gerçekleştirildi.

 

Haber /  Özge MERİÇ