Balıkçılar için yeni yer

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nin 2'nci etap çalışmaları önümüzdeki haftalarda başlayacak.

GÜNDEM 9.05.2018 20:17:00 0
Balıkçılar için yeni yer

4 yıl Uğur Mumcu Caddesi’nde hizmet verdikten sonra 2010 yılında Çerkezköy Halk Pazarı’nın girişindeki alana taşınan Balık Pazarı buradaki yerinden de kaldırıldı. Kent Park ikinci etap çalışmalarının başlayacak olması nedeniyle Kent Park’ın yapılacağı alanda yer alan Balık pazarı dün yıkıldı. Balıkçılar için yeni kapalı pazar yerinde yer yapıldığını ve balıkçıların buraya taşınacağını ifade eden yetkililer “Kent Park Projesi’nde ikinci etap çalışmaları önümüzdeki haftalarda başlayacak. Mevcut balık pazarı da çalışma alanı içinde olması nedeniyle yıkıldı. Balıkçılar için yeni kapalı pazar yerinde eski yerlerinden daha kullanışlı bir yer yapıldı” dedi.

 

YIKIM BAŞLADI

 

Yıkım için aylar öncesi balıkçılara yazılı duyuruda bulunulurken, yıkımdan günler öncesi işyerleri de boşaltıldı. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta ekipleri de yıkım ekibinin yıkım çalışmaları sırasında hazır bulundu.

 

Haber / Özge MERİÇ