"Mahkeme haklılığımızı ortaya koydu"

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ın kendisini darp ettiği iddiası ile kendisinden şikayetçi olan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü BaşkanÄ?

GÜNDEM 9.05.2018 19:02:00 0

Çerkezköy Adliye Binası'nın yanındaki bir kafede basın toplantısı düzenleyen Musa Kavlak, “Bir süre önce Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram ile yaşadığımız olay günlerce Çerkezköy gündemini meşgul etmişti. Şu an bulunduğumuz bu mekanda, aynı zamanda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı da olan Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram’ın fiili saldırısına maruz kalmıştım. Bir takım hukuki ve adli durumlarımdan dolayı o an için fiili savunma yapamamış ve vücuduma darbe almıştım” dedi.

 

“MAHKEME HAKLILIĞIMI ORTAYA KOYDU”

 

Adalete ve hukuka olan inancından dolayı konuyu mahkemeye taşıdığını söyleyen Kavlak “İlgili şahıs böyle bir darp olayı yaşanmadığını, sadece ufak bir itişme yaşandığını beyan edip, aynı zamanda çeşitli basın kuruluşlarına da yanlış bilgiler aktararak şahsım hakkında iftiraya dayalı ifadeler kullanmıştı. Aramızdaki kavgayı sanki belediye ile yapıyormuşum görüntüsü vermeye çalışarak, o cepheye de beni hedef haline getirme gayretine girmiştir. Lakin hiçbir kurgusu onun adına sonuç vermemiş tüm hamleleri boşa çıkmış, görülen mahkeme sonucunda yüce adalet son noktayı koymuş, benim haklılığımı ortaya koyarak, Enver Bayram’ı para cezasına çarptırmıştır” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Darp ile ilgili davanın sonuçlandığını, Enver Bayram’ın bu süreçte kendisi hakkında söylediği söylemlerle ilgili davanın ise devam ettiğini söyleyen Kavlak “Çıkan kavgada meselenin özü açık ve net şekilde, biz Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak, Enver Bayram’ın başkan olduğu Samsunlular Derneği’nden daha etkin çalışıyor olmamızın hasımsızlığıdır” dedi. Kavlak, Çerkezköy’de yaşayan Samsunlular için Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü için, spor yapmak isteyen bölge çocukları için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU