Değerlendirme Komisyonu'nda görev aldı

AK Parti MKYK Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Genel Başkan Yardımcısı Av.Hamza Dağ Başkanlığında kurulan Milletvekili Aday adayı değerlendirme komisyonunda görev aldı.

GÜNDEM 9.05.2018 16:03:00 0
Değerlendirme Komisyonu

24 Haziran’da yapılacak olan seçimde de Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Yel, AK Parti Genel Merkezi tarafından 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi adayların belirlenmesi için oluşturulan 14 komisyondan biri olan ve Sakarya, Düzce, Erzurum, Çorum, Kahramanmaraş, Muş ve Sivas illeri Ak Parti Milletvekili Aday adaylarını değerlendirecek komisyonda görev aldı.

 

MÜLAKAT SÜRECİ BAŞLADI

 

Daha önce de Rize’de yapılan 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri Aday Adayı Temayül yoklamasında Komisyon başkanı olarak görev alan Mustafa Yel “Parti teşkilatlarımızın katıldığı temayül yoklamalarının ardından milletvekili aday adaylarıyla mülakat süreci başladı. Mülakatlar, genel başkan yardımcılarının başkanlığında, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinden oluşan 14 komisyon tarafından gerçekleştiriliyor. Biz de Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ’ın başkanlığında oluşturulan komisyonda görev yapıyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için aday olan tüm milletvekili aday adaylarımızı tebrik ediyor, partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Amacımız birlik ve beraberlik içinde gireceğimiz bu seçimleri kazanmak ve ülkemizi 2023’lere lider ülke olarak taşımak olacaktır. Bu vesile ile yapılacak seçimlerin barış ve huzur içinde, dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ