Ramazan gezileri başlıyor

Çerkezköy Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı gezilerini bu yıl da sürdürecek. Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahm

GÜNDEM 8.05.2018 19:19:00 0
Ramazan gezileri başlıyor

Çerkezköy Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı gezilerini bu yıl da 19 Mayıs Cumartesi günü başlayarak Ramazan ayı boyunca devam edecek.

 

KAYITLAR 10 MAYIS’TA BAŞLAYACAK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye hafta sonu her gün birer otobüs, hafta içi ise Salı ve Perşembe günleri yine Sultan Ahmet ve Selimiye Camii’ne birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek. Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenleyeceklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını 10 Mayıs Perşembe gününden itibaren Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi.

 

“HAFTANIN 4 GÜNÜ DÜZENLENECEK”

 

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi önünden Salı ve Perşembe günleri ile Cumartesi ve Pazar günleri Edirne ve İstanbul’a 1’er otobüsün hareket edeceğini ifade ederek “Araçlarımız Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” dedi.

 

GEZİLERE DAVET ETTİ

 

İstanbul ve Edirne gezilerine isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini kaydeden Akay, tüm vatandaşları İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ