Belediyeden Anneler Günü şenliği

Kapaklı Belediyesi tarafından Anneler Günü Şenliği'nin bu yıl 2'ncisi düzenlenecek. "Annelerimizin değeri ve önemi satırlara sığdırılamayacak kadar büyük. Annelerimizin sevgisini ne bi

GÜNDEM 8.05.2018 19:14:00 0
Belediyeden Anneler Günü şenliği

Kapaklı Belediyesi tarafından Anneler Günü Şenliği’nin bu yıl 2’ncisi düzenlenecek. 13 Mayıs Pazar günü Kazak Gölü mesire alanında düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliği saat 14:00’da başlayacak.

 

SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEK

 

Düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliği’nde anne ve anne adaylarına Canan Şimşek ve müzik grupları eşlik edecek. Yöresel lezzetlerin de sunulacağı şenlikte anne ve anne adayları için çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Folklor gösterileri ile renklenecek olan şenlikte annelere sürpriz hediyeler verilecek.

 

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENECEK

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Annelerimizin değeri ve önemi satırlara sığdırılamayacak kadar büyük. Annelerimizin sevgisini ne bir güne ne de bir haftaya sığdıramayız. Eşsiz bir sevgiye ve fedakarlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir annelik. Bizlerin hem en değerli hem de en kutsal varlıkları olan, değerimiz annelerimiz için geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Anneler Günü Şenliğimizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz” diyerek tüm anneleri ve anne adaylarını 13 Mayıs Pazar günü, saat 14.00’da Kazak Gölü mesire alanımızda düzenlenecek olan 2. Geleneksel Anneler Günü Şenliği’ne davet etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ