Kursiyerler hünerlerini sergiledi

Malkara Belediye Akademisi'nde Yıl Sonu Programı düzenlendi. Önceki akşam 20.00 ile 22.00 saatleri arasında Malkara Kültür Sarayı'nda düzenlenen programa 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Ta

GÜNDEM 8.05.2018 16:24:00 0
Kursiyerler hünerlerini sergiledi

Programda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bugün geldiğimiz noktada bakıyorum 700'ü aşkın kursiyerimiz, 20'yi aşkın kurslarımız var. Hayat Boyu Öğrenme sloganıyla yola çıkmıştık. Gerçekten yola çıktığımız slogana uygun bir şekilde hizmet ediyoruz. Bugün 6 yaşından 65 yaşına kadar değişik yaş gruplarından kursiyerlerimiz var.  Yine Malkara'ya kazandırdığımız Orhan Öztrak Ortaokulu ile Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği önemle, hemşerilerimizin kişisel gelişimine katkılarımız çok fazla. Tabii ki bu kurumları çalışır hale getirmek bizlerin görevi” dedi.

 

MADALYALARINI VERDİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrencilere madalyalarını verdi. Malkara Belediye Akademisi İzci Grubu öğrencileri yemin ederek, belgelerini aldılar. Malkara Belediye Akademisi’nde yıl boyunca eğitim alan kursiyerler Drama, Piyano, Keman, Gitar, Modern Dans, Jimnastik Grupları ve Halk Oyunları gösterileri ile beğeni topladı.Program İzmir Marşı’nın okunması ile devam etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN